Gastenboek

SCHRIJF UW REACTIE ONDERAAN DE PAGINA!!!

Advertentie

277 thoughts on “Gastenboek

 1. Zoooooo gelukkig dat jullie er zijn geraakt!!!! Hele dikke proficiat aan de ganse sportbende en
  hartelijk dank aan de fantastische begeleiding!!!! Geniet van jullie verdiende rustdagje morgen en slaaplekker allemaal. Dikke kus aan mijn Liesl…
  Super fiere mama Isabelle

 2. Komaan Griezel , bedoel Liesl ,geef er maar een lap op. Op de fiets kan je vijf keer sterven en weer doorgaan dus ….. maak uw favoriete oom maar eens very proud . 👍Maar geniet er vooral van . Greetz

 3. Dag sportievelingen,
  Vandaag de laatste kilometers richting Amsterdam onder een blauwe hemel met een stralende zon. Geniet er van, wij supporteren nog vollen bak. En morgen nog een toffe dag in Amsterdam.
  Alvast proficiat met de geleverde prestaties.
  Groetjes van de familie Vos

 4. Volhouden! Elke kilometer die jullie doen is dichter bij de eindstreep. De sportbende doet het weer. En niet te vergeten Jef en Patrice die goed zorgen voor de innerlijke kracht.
  Maar waar zijn jullie SUPPORTERS???
  Groetjes ( supporter 2017)

 5. Opletten als je niet op tijd in de kamer bent anders is de afwas voor jullie !!!! Geleerd uit ervaring 😉 deelnemer 2017

 6. Hop,hop, hop: de fietsers aan de top!
  Laat die beentjes maar rondjes draaien
  En de regen en wind maar waaien
  Geniet maar van de tocht
  Ik wou dat ik mee mocht
  Al doen de poep en beentjes een beetje pijn,
  Het is allemaal de moeite waard en heel fijn
  Bedankt om deze jongeren te begeleiden leerkrachten
  Jullie zijn constant in onze gedachten
  Straks genieten van de rust en lekker eten
  Dan goed slapen, zeker weten
  Morgen een nieuwe rit
  En allemaal heel fit
  Laat de volgers op tijd maar weten
  Wanneer jullie weer iets lekkers willen eten
  Groetjes
  Karla, Marc en Kaat Vos

 7. Goede tip:
  Heb je poeppijn? Drink dan zoals de leerkrachten een glaasje wijn 🙂
  Groetjes ex-deelnemer 2017

 8. Ook hier kwam er eentje super enthousiast thuis. Top initiatief!!
  Bedankt aan iedereen om dit project mogelijk te maken. Dit zal hen inderdaad nog heel lang bijblijven. Bedankt ook voor die prachtige foto’s.

 9. Iedereen terug veilig en wel thuis. We hebben hele toffe verhalen gehoord. Het had best nog enkele dagen meer mogen zijn.
  Uiteraard dikke merci aan alle begeleiders maar er is toch nog iemand die we zeker niet mogen vergeten. Maries (vrouwke van Wim) heeft ook paraat gestaan vanuit het thuisfront. Ze heeft mee het fietsproject georganiseerd en dankzij haar was er ook de volgwagen voor alle materiaal in te vervoeren. Dus Maries, ook dikke merci !
  Petra

 10. Het was een ongelofelijke week die ik voor altijd zal koesteren! Een herinnering die ik nooit meer zal vergeten! Ik heb genoten van elk moment. We hadden een groep met een sterke band. Maar dit hele geweldige avontuur zou nooit hetzelfde geweest zijn zonder Wim,Werner,Isabel en Ilse die altijd zo goed voor ons zorgde en natuurlijk niet te vergeten Jeff en Patrice die ons altijd zo verwende! Dankjewel om deze leuke ervaring mogelijk te maken
  Ik ga het missen!

 11. Dank aan alle leerkrachten , begeleiders , verzorgers , klasgenoten , de zon en iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks hebben bijgedragen om van deze fietsweek een onvergetelijke herinnering te maken voor elkeen die erbij betrokken was.
  Wij kijken ernaar uit om jouw zongebruinde snoet straks door de deur weer naar binnen te zien steken en naar jouw reisverhalen te kunnen luisteren.
  Groeten en tot straks , Yana !

 12. Dikke proficiat aan alle deelnemers en zeker ook aan de organisatoren en begeleiders, dit soort schoolactiviteiten zullen onze jongeren zich binnen 30 jaar nog herinneren, die andere lessen heel waarschijnlijk niet meer … Top gedaan !!! ( en veilige terugtocht)

 13. Wat een geweldige week hebben jullie gehad ! Zon , zee, strand … een vakantie die nog lang zal nazinderen ! Bedankt aan de begeleiders en de schilder om deze week tot een goed einde te brengen ! Gr en tot straks ! 🔆

 14. Proficiat aan iedereen. Denk aan de knuffel voor het logistiekteam!!
  Patrice en Jef hebben jullie weer fijn verzorgd onderweg.

 15. Bedankt om met onze kinderen deze unieke ervaring te delen. Hier praten ze nog lang over! De leuke berichtjes deden ons hier stevig mee- genieten/afzien… Bedankt allemaal en geniet nog van jullie laatste avond en dag. Tot morgen!

 16. Goedemorgen , wat een zalig begin van de dag: een leeg strand . Even genieten van de stilte.
  Nen dikke merci voor deze sportieve ervaring die ze nooit gaan vergeten.
  Tot morgen

 17. Goeiemorgen , dat zen moment heb je zeker verdiend . Geniet ervan vooraleer de bende wakker word !

 18. Wat een prachtprestatie hebben jullie hier neergezet! Jullie zijn TOP! Even rusten en genieten. Tot zaterdag…

 19. Proficiat aan iedereen voor jullie uitstekende prestatie!!! En dan vooral voor ons ambertje he,super fier op u dat je dit gekunnen hebt. Love you,Slaapwel, geniet er nog van en see you saturday. Van papa,mama,mel,Ziveke en sachke. Xxx 😍😍😍😘😘😘

 20. Go amber go! Jij kan dit ! Kben super fier op jou😘💪🏻 En natuurlijk ook op de rest van de groep! Super gedaan allemaal ps. Amber i love you schatteke
  Grtjs je grote zus

 21. Een welgemeende dikke proficiat aan alle deelnemers van dit wel zware fietskamp ! Jullie hebben het gehaald ! Proficiat aan alle begeleiiders en organisatoren die dit mogelijk hebben gemaakt . Zonder jullie hadden ze deze ervaring niet gehad . Proficiat !💪👍🏽

 22. Ship ahoy, Ameland in zicht!
  Nog 12 kilometer. Dikke proficiat aan iedereen. Ook dikke merci aan de begeleiders en de volgwagen die hun vrije tijd hiervoor hebben opgeofferd👍. Petra (mama Stien en Job)

 23. Beste Sportbende SMA ,
  Aan iedereen een welgemeende proficiat voor jullie sportieve prestatie van herculiaanse omvang! De voldoening moet enorm zijn bij het instijgen op de overzetboot naar Ameland vanavond.
  Geniet de volgende twee dagen van het specifieke karakter van de woelige Wadden , een unicum bij zulk een zon en temperaturen…
  Groetjes Yana , wij zijn allemaal fier ( en jaloers 🙂 ) op jou !

 24. Komaan iedereen, nog even doorbijten en dan nog effe genieten van Ameland. Proficiat met jullie knalprestatie!!! En voor nu nog alles geven 🚲🚲🚲🚲.
  En Bieke iedereen supportert hier voor jou.
  Groetjes van een andere toffe bende op de camping 😋

 25. Hop hop hop, de fietsers van sma aan de top👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
  Superfier op jullie prestatie! Geeft er nog een goei lap op op de laatste rit en genieten! Een ervaring om nooit te vergeten!
  Een hele dikke merci aan de begeleiders.
  Doet da nog goed hè Kaat V.
  Groetjes van uit Montenaken

 26. De laatste loodjes wegen het zwaarst , maar zeker niet minder mooi ! Jullie zijn nu al echte winners en die koninginnerit steken jullie zo in jullie rugzak ! Véél succes Gr aan iedereen ! (Mama van Kaat fr)

 27. Hoi toffe sportbende,
  Super sportprestatie leveren jullie hoor, respect! En allemaal jonge mensen die zich vrijwillig inzetten voor een gezamenlijk doel, daar word ik gelukkig van. Ook van de oudere begeleiders ( maar jong van hart hé 😉) natuurlijk, top!
  Merel, ik ben trots op jou en je sportbende.
  Groetjes, tante Linda

 28. Binnen enkele uurtjes beginnen jullie aan de eindspurt. Volgens het spreekwoord ‘de laatste loodjes wegen het zwaarst’ mogen jullie dus vandaag eens extra hard vloeken en tieren😜. We gaan vanaf het thuisfront super hard supporteren voor iedereen. Dit gaat zeker lukken want jullie zijn de supermannen en supervrouwen van sancta-maria. Veel fietsplezier van het minder sportieve thuisfront.
  Groetjes van Ward, Wim en Petra (thuisblijvers van Job en Stien)

 29. Hallo fietsers, jullie bereiken morgen/vandaag jullie Champs-Elysees zijnde Ameland. Een prestatie waarop je fier mag zijn. Daar even chillen en zaterdag worden jullie verwacht door een laaiend enthousiaste(en uitgeruste) menigte. Nog één keer pijntjes en kwaaltjes verbijten.
  Dank u wel, begeleiders!
  Groetjes Inge en Wim.

 30. Proficiat aan jullie allemaal . Wat een prestatie is me dat ! Dit is een geweldige reis:een meer dan dikke duim voor de begeleiders .
  Dikke kus voor jasmine ! Kristien

 31. Oh hoe gezellig ! Lekker knus bij elkaar , een ijsje in de hand en rond een kampvuur lekker warm … meer moet een mens toch niet hebben ❤️ Gr mama van kaat fr

 32. Amaai super mooi , zal er ook eens naar toe moeten ! Hint …? En de kinderen stralen nog ! Fijn om te zien . Proficiat kaat doe zo voort gr mama

 33. Alles geven sportbende!! Jullie zijn nog altijd goed bezig.
  Groetjes Ann.
  Bieke, blijven gaan meid!! 😉🚲🚲🚲🚲🚲

 34. Komaan boys en girls nog even volhouden ! De eindbestemming is vandaag zeker de moeite waard ! Geniet ervan je zal beloond worden !

 35. Veel plezier met de afwas voor de 4 betrapten!?
  (En natuurlijk vooral met het fietsen…)

 36. Mooie sokken Emma zeker gekregen van een superleuk persoon (+gangster op die camera beelden 😂😂😂)

 37. Hallo Yana ,
  wij vergeten inderdaad soms dat jullie naast te genieten van deze topweek ondertussen ook een indrukwekkende sportieve prestatie leveren waarbij wordt afgezien ( en waarschijnlijk af en toe gemord ).
  Kan haast niet anders als ik mag geloven dat jullie zonder mopperen om 21:30hr zijn gaan slapen gisteren , een primeur ! 🙂
  Uit de fotopost van het vertrek deze morgen blijkt precies ook een beetje minder enthousiasme dan op dag 1 , vermoedelijk te wijten aan de Halfweg-Blues…
  Goede moed voor vandaag , hopelijk niet te veel wind op kop en willen de benen plus zitspieren een beetje mee.
  Jullie eindbestemming vandaag in Den Oever aan de afsluitdijk van het Ijsselmeer belooft in ieder geval weer spectaculair te worden.
  Dank aan jouw begeleiders , verzorgers en klasgenoten om van deze Fietsweek een onuitwisbare herinnering te maken , Go SMA !
  Groetjes Papa

 38. Een nieuwe dag, een nieuwe lange rit voor de boeg. Hopelijk is iedereen goed uitgerust en kunnen jullie er weer vol voor gaan. Laat ons hopen dat de wind wat minder aanwezig is vandaag. Volhouden allemaal, jullie zijn nu al ‘ toppers’.
  Bieke, we duimen voor een goede rit vandaag!!

  Groetjes

 39. Hey sportievelingen,
  Alvast proficiat voor het traject dat jullie reeds hebben afgelegd, al in de helft!
  Als jullie straks last hebben van pijnlijke kuiten zoek dan wat knappe Hollanders om jullie benen een goeie massage te geven, dat werkt echt :-).
  Begeleiders alvast dank voor de goede zorgen en de topbelevenis dat jullie aan de kinderen geven.
  Veel plezier vandaag en straks goed zoeken hé.
  Liesbeth

 40. Veel plezier aan de hele bende gewenst! Maak er een onvergetelijke week van, met veel fijne ervaringen, warme vriendschappen en hopelijk heel weinig zadelpijn 😉

 41. Super! Een fietsproject combineren met een afwastraining. We zetten de training thuis wel verder😜Groetjes mama Stien

 42. Wat een geweldige prestatie weer van allemaal ! De teamspirit zit daar zeker héél goed ! Volhouden is de boodschap, jullie zijn nu al kampioenen !

 43. Hello Amberlinake,
  Ik hoop dat alles ok is daar en dat uw achterste nog meevalt van de pijn want amai. Nog 2 dagen en je bent er, hou nog even vol he dat is voor iedereen he allemaal volhouden. Amuseer je vooral dat is het belangrijkste, we zien je zaterdag terug he en we love you en we missen u he. Tot zaterdag grtjs mama en papa en Melissa en ziva en Sacha natuurlijk. 😘😘😘

 44. Al 3 dagen achter de rug, super gedaan allemaal. Geniet er met volle teugen van want dit is een unieke ervaring. Schitterend weer, het kan niet beter. Heel veel dank aan de hele begeleiding, jullie doen dat super.

  Groetjes

  Nancy.

 45. Er zal geen bolletjestrui te verdienen zijn (of is er toch een bergklassement in Nederland?) , maar de witte trui (jongerenklassement) hebben jullie allemaal al verdiend na drie dagen doorsjeesen…
  Prachtige prestatie van jullie allemaal, goed volhouden nu nog!

  Slaap diep straks…

  Groetjes,
  Karin
  (mama van Seppe)

 46. Super goed gedaan van iedereen! Hopelijk niet te veel pijntjes. Morgen weer met volle moed beginnen aan de tweede helft van het traject. Geniet nog van de mooie uitzichten, het zonneke en het lekkere eten van jullie super verzorgers. Vele groetjes aan iedereen.

 47. Ge moogt gerust zijn dat wij jaloers zijn.
  Deze ervaring nemen ze jullie nooit meer af. Wat een prestatie! Proficiat aan jullie allemaal, nog even volhouden.
  Groetjes,
  Jef, Jul, papa en mama (van Lowie)

 48. Het zijn natuurlijk nog 3 dagen,stomme fout van mij maar dat gaan jullie ook zeker kunnen. Amber love you en tot zaterdag he. Kusjes mama😙😙😙

 49. Goed bezig allemaal!! Mooie omgeving, prachtig weer, toffe bende,….het kan niet anders dan een TOPweek worden!
  Bedankt aan de begeleiders om dit allemaal mogelijk te maken. Echt super!!
  Volgend jaar een weekje voor de ouders?? 😉
  Nog veel fietsplezier, hopelijk zonder zadelpijn en ongelukjes en geniet daar nog van de zon, de zee, de vriendschap enz…
  Groetjes, Ann
  Ps: Go go Bieke!! Dikke kus van ons allemaal en extra knuffel van Linde 🙂

 50. @fietsers.
  Wat een mooie tocht zijn jullie aan het maken! Ben een beetje jaloers.
  Dit avontuur zullen jullie nooit vergeten.

  Zeer veel dank aan de begeleiding, de bevoorraders en koks. Jullie maken van deze tocht een onvergetelijk avontuur.

  Groeten en nog heel veel plezier en fietsgenot,
  Erwin

 51. Hey sportievelingen, jullie zijn zeker aan het genieten van die mooie warme lentezon. Het ziet er allemaal top uit. Nog veel plezier de rest van de week.
  groetjes Liesbeth

 52. Het ziet er daar supertof uit!!! Spijtig dat ik er niet meer kan bijzijn…
  Hopelijk amuseert iedereen zich en blijft het zonnetje nog even schijnen…
  Veel plezier allemaal!
  Grtjes, Lore

 53. Hey , dag allemaal ! Super leuke foto’s gezien en jullie stralen nog allemaal ! Het is daar zeker en vast een toffe bende en jullie komen zeker niets te kort ! Doe zo verder zou ik zeggen en geniet er van ! 👍🏽

 54. Fietsproject ?? Blijkbaar nu zwemproject. Veel amusement ! mama, papa en grote broer Ward

 55. Hallo Yana , bofkont van SMA ,
  De Oosterscheldekering , de Deltawerken , Neeltje Jans , zomerse temperaturen met een haast mediterrane zon , avondeten met zicht op zee en dat alles in goed gezelschap…
  Beter dan dit kan het haast niet worden , pluk de dag met beide handen en geniet straks nog met volle teugen van de ondergaande zon vanop het terrasje van je beachcabin,
  zou ik zeggen ! 🙂
  Groeten van Papa

 56. Bonjour Tijn, ne tombe pas de ton vélo 🙂 Nos amitiés depuis la classe de français xxxxxxxxx 4LAT + Berrie

 57. Eerste zalige zonnige dag achter de rug en nog mooie dagen in het verschiet ! Geniet van t mooie landschap en van elkaar . Vele warme fiets groeten

 58. Toi toi toi manne!! Vergeet jullie tussen het afzien niet te amuzeren he!!!
  Groetjes
  Kevin c.

 59. Veel plezier, veel trapgenot, hopelijk weinig pijntjes, veel zon, veel vriendschap de komende fietsdagen!
  Groetjes Karla, Marc en Maaike

 60. Proficiat met jullie doorzettingsvermogen en behouden aankomst op Dag 1 te Domburg ,
  Kasteeldames-en heren. Geniet van de prachtige locatie , het heerlijke lentezonnetje en een welverdiende rust !
  Groeten van Papa en Mama , Yana en goede moed voor morgen.

 61. Het was een super leuke ervaring, we zouden zo opnieuw meedoen! Dank u aan alle begeleiders en natuurlijk ook aan Jef en Patrice, zonder hen waren we er niet geraakt! Ook bedankt voor alle bemoedigende berichtjes.
  Groetjes Nele & Lotte Wilberts

 62. Hey iedereen,
  Het was een mega fijne ervaring en ik enorm blij dat ik hier heb mogen aan meedelen. Ik zou het zo opnieuw doen! Maar het was ons zeker niet gelukt zonder de goede zorgen van Wim,Werner, Isabel & Ilse! Natuurlijk mogen we Jef en Patrice niet vergeten, want zij hebben altijd voor lekker eten gezorgd tussendoor 🙂
  De sfeer binnen de groep was super gezellig en zo hebben we samen ons einddoel kunnen bereiken
  Lana Stuckens

 63. Het was een week om nooit te vergeten! Moest het kunnen, zou ik het direct opnieuw doen. Goed gebruind en goed gegeten. Dankuwel aan iedereen!
  Laureen 🙂

 64. Paris à vélo is een ervaring om nooit te vergeten, ik ben echt super blij dat ik heb meegedaan.
  We hadden een toffe groep en hebben samen ons doel bereikt: naar Parijs fietsen!
  Ik wil ook graag de leerkrachten bedanken: Wim , Werner, Isabel en Ilse, dankzij hun hebben we dit mooie avontuur mogen meemaken. Jef en Patrice mogen we ook zeker niet vergeten, elke dag stonden ze klaar met lekkere tussendoortjes voor ons en voor een babbeltje kon je ook altijd bij hen terecht.

  Dankjewel aan iedereen!!!

  grtjes Lore L

 65. Ik vond het geweldig! In het begin was ik wel een beetje bang voor wat ons te wachten stond, maar we hebben het allemaal gehaald! Het was een unieke ervaring! Dank u wel aan iedereen die er bij was, dank u Wim, Werner, Isabel , Ilse en natuurlijk ook Jef en Patrice voor de goede zorgen!

  Nette
  4Lat

 66. Ik vond het echt superleuk!
  Echt een week om nooit te vergeten, spijtig dat we niet nog eens kunnen meegaan…
  Ook superhard bedankt aan Jef, Patrice, Wim, Ilse,Werner en Isabel om zo goed voor ons te zorgen!

  Lise

 67. Het was een superleuke ervaring! Ik heb me echt geamuseerd! Soms was het fietsen echt wel zwaar maar ik heb veel gelachen dus dat was ik al snel vergeten 🙂 Super hard bedankt aan iedereen voor deze week om nooit te vergeten! Ik ga het echt missen 🙂
  Anke

 68. Deze week hebben we gelachen, gezweet en vooral veeeeeeel gefietst. Deze ervarig was gewoon geweldig ik zou het zo terug willen doen! Ik ben super trots op iedereen die mee was gegaan en zal deze groep zeker en vast missen. Jammer genoeg dat we dit volgend jaar niet meer opnieuw kunnen doen want dan was 1 ding zeker. Ik ben dan zeker van de partij!
  Groetjes van de fietser
  Ferdnand of voor sommige Fredward 🙂

 69. Paris á velo was fantastisch! Echt een vakantie om nooit te vergeten. Ik zal veel herinneringen blijven koesteren! Ook nog erg bedankt aan Wim, Werner, Isabelle en Ilse die deze zalige vakantie mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk Jef en Patrice die elke dag voor koekjes en eten hebben gezorgt en waar je altijd terecht kon.
  Spijtig dat we maar 1 keer kunnen meegaan maar ja…
  Ik zal dit nooit vergeten

  Groetjes Ranoeka

 70. Het was een ongelooflijk leuke ervaring!!!!
  Een herinnering om nooit meer te vergeten!!
  Ik zou het zeker terug opnieuw doen.
  SUPER bedankt Wim, Isabel, Werner, Ilse en natuurlijk niet te vergeten Jef en Patrice die fantastisch voor ons zorgden.
  Ik ga het enorm missen!
  Silke

 71. Het was echt een superervaring! Als ik nog is mee zou kunnen gaan zou ik zeker niet twijfelen. Het fietsen kon soms wel zwaar zijn, maar dat was ik vergeten zodra we eindelijk aan de Eiffeltoren kwamen. Het is zo fijn om nieuwe mensen te leren kennen, plezier te maken en ook het eten was super natuurlijk 🙂 Elke dag was een dag om te onthouden! Superhard bedankt aan iedereen!

  Lore C 🙂

 72. Hoi iedereen,
  Ik ben nog maar net terug van ons tripje naar Parijs met de fiets en ik zou al zo terug vertrekken. Ik vond het super leuk!! Het was echt een ervaring om nooit meer te vergeten. We hebben hilarische momenten beleefd, en die ga ik voor altijd blijven koesteren. Ik zou graag iedereen nog willen bedanken voor de goede steun en de goede zorgen, vooral Jefke en Patrice, want die stonden elke middag voor ons klaar met een hapje en een drankje, zonder hen zouden we mssn nu al lang verhongerd zijn, ;).
  Groetjes Phaedra

 73. Het was een geweldige ervaring! Ik heb elk moment van de mensen, het weer, het lekkere eten maar vooral het fietsen genoten. Er was altijd veel gelach en plezier. De laatste 2 dagen cultuur waren ook heel leerrijk en het heel plezant. Het was een echte uitdaging voor mij maar als ik nog eens mee zou mogen zou ik het zeker doen!

  Zana
  4MRP

 74. Het loopt stilaan op zijn einde…Jammer? of misschien toch stilletjes blij?
  Alleszins, voor jullie hele traject is er maar 1 woord:RESPECT!
  En laat ze nu nog eens zeggen dat er niks in zit in de jeugd van tegenwoordig. WEL DUS!
  Dikke proficiat aan alle fietsers en begeleiders.
  En een dubbele proficiat aan Leana, want we hebben haar op voorhand misschien toch een beetje onderschat. Sorry meid 😉

  groetjes
  tante Liesbet

 75. Proficiat Lore en heel de bende.,jullie fietstocht zit erop. Een ongelooflijke prestatie. Wij zijn heel fier op je

 76. Proficiat aan iedereen voor deze prachtprestatie!! Nele en Lotte we zijn fier op jullie. Vandaag genoten van Paris? We zien jullie morgen. Tot dan!!

 77. Jullie hebben dat allemaal top gedaan! Waarschijnlijk hebben jullie ook wel genoten van jullie dag in Parijs! Groetjes aan iedereen! 🇫🇷☺️

 78. Dikke proficiat aan alle leerlingen en begeleiders!
  Nele, Lotte, Lise, Leana,… Maar ook aan alle anderen!
  Supergoed gedaan!

 79. Beste fietsers,
  Proficiat met deze fantastische prestatie ! Geniet nog van jullie verblijf in Parijs.
  We kijken al uit naar jullie thuiskomst en alle straffe verhalen over deze avontuurlijke tocht.
  Groeten aan iedereen en een dikke kus voor Lies.
  Ilse, Ronald, Sofie en Stijn

 80. Jullie hebben het gehaald, een daverend applaus voor julliezelf !!!!!

 81. Een dikke proficiat voor ons Anke en gans de bende!
  Knap gedaan!!!
  Geniet nu maar van jullie verblijf in Parijs.
  Groetjes en tot binnenkort.

  Dikke kus

  Johnny, Heidi, Nina, Senne en Mila X

 82. Bestemming bereikt? Doorgaan met een lach en de harde realiteit brengt alles tot een goed eind.
  Proficiat voor de prestatie!

  Groetjes Peiteke

 83. Opa Ivo en oma Lea

  Houd de moed erin jullie zijn er bijna. We zijn apentrots op jou Ranoeka en ook op je medefietsers, proficiat voor die geweldige prestatie.
  Bedanking voor de begeleiders.
  Groetjes en nog veel plezier.

 84. Laatste loodjes wegen het zwaarst… Zeker met een regenbui(tje) erbij! Maar de ravioli zal zeker smaken en veel goedmaken, hé Lise 🙂
  Nog even volhouden, hup met de beentjes en seffens de Eiffeltoren in zicht… Ik hoor iedereen al zuchten van opluchting: ein-de-lijk geraakt!!!!
  Geniet met volle teugen van Parijs!
  Groetjes

 85. Hey Ranoeka,
  We zijn super fier op jullie! Jullie zijn er bijna! Top gedaan.
  Tot binnenkort!
  Dikke kus van Tante Nicole en Nonkel Peter!

 86. Nog even doorzetten, het doel is bijna in zicht.
  Proficiat aan katrijn en de rest van de bende, geniet er nog van de laatste kilometers en jullie verblijf in Parijs.

  Groetjes,
  Suzy, Geert en Dries

 87. Geef Patrice en Jef maar nen dikke knuffel deze avond voor al de goede zorgen die zij geleverd hebben deze week.
  Proficiat aan allen van de vrienden uit Schiplaken.

  Annie en Stany

 88. Hallo Ranoek
  Wij hebben jje vorige zondag met een bezorgde blik zien vertrekken.
  We vroegen ons af dat je het wel zou halen. Nu je aan de
  laatste etappe begint ,zijn we erg fier op je.Nog een beetje doorzetten en je bent er.
  Dikke kussen
  Opa en Oma

 89. Hup met die beentjes, nog even doorzetten en jullie zijn in Parijs. Hopelijk is de route zo uitgestippeld dat jullie tussen de buien slalommen.
  Dikke kus aan Nele en Lotte!

 90. Amai, vroeg op pad vandaag. Nu komt Parijs wel heel dichtbij he. Jullie doel is bijna bereikt. Straks zal de euforie groot zijn, als de eifeltoren in zicht komt en dan … Feestje bouwen, dat hebben jullie wel verdiend (of hebben jullie gisteren al aan de feestdos gezeten?)
  Ook veel schouderklopjes van oma en opa, Lore!.. Oma haar billen doen zeer, alleen maar van er aan te denken zegt ze…
  Succes allemaal!
  Greet

 91. hallo fietsbende, Silke, onze fietsende dochter,
  al vroeg gestart vanmorgen. De laatste 100km voor de boeg, de lichtstad komt stilletjes aan korter bij. Geniet van jullie verblijf in Parijs, jullie hebben het allemaal ‘dubbel en dik’ verdiend !!!
  Sindy, Gerry en Victor (mama, papa en broer van Silke Snoecx) 🙂

 92. 1,2,3,4,5,6,7 zo gaat ie goed en zo gaat ie beter en nog een kilometer!!
  proficiat aan iedereen , jullie zijn er bijna !
  Zana ik ben zooooo fier op u , vanaf nu alle dagen met de fiets naar school?
  dikke kus, mama.

 93. Nele en Lotte en al de rest een dikke proficiat voor jullie moed.Geniet er nog van in Parijs.

 94. Zeg, gasten, morgen veel foto’s nemen he, op de fiets, in Parijs, aan de Eiffeltoren of waar dan ook, ik wil ne foto van mijn dochter op hare fiets in Parijs he, anders geloof ik niet dat ze daar is geweest! Moedig mekaar maar aan zoveel mogelijk foto’s te nemen, dit maken jullie maar 1 keer mee, daar moeten souvenirs van overblijven.
  En wat het weer betreft, elke bron zegt iets anders, ik geef jullie de raad: hou allemaal jullie regenjas bij de hand, uit ervaring weet ik dat het dan net niet regent.
  Heel veel succes en stampen maar …
  Greet ( mama Lore Lagrou)

 95. Hé fietsers,

  jullie zijn bijna in Parijs .
  Wij hebben jullie al alle dagen gevolgd.
  Dit is een heel grote prestatie die jullie daar leveren.
  Eens effe de banden oppompen en hup we rijden eens snel op 5 dagen naar Parijs.
  Wij zijn zo trots op jullie allemaal.
  We zijn ook trots de begeleiders en mama en papa Bensch die zo goed voor onze boys en girls zorgen.
  Een dikke proficiat aan iedereen en maak er nog een mooie uitstap van ginder.

  groetjes,
  mama en papa van Anke

 96. Naarmate de Eiffeltoren dichterbij komt, wordt op het thuisfront het respect allen maar groter en groter….
  Het is zálig om jullie van zo kortbij te kunnen volgen!
  Nog efkes doorbijten sportievelingen, pak dat Eiffeltoren-moment morgen en geniet er van! Want binnen 50 jaar kunnen jullie dit nog altijd met veel trots navertellen!

  En Lore, we wisten al wel dat je een doorzetter bent maar dit, amai. Dubbele dikke duim!!!
  Dikke knuffel van mama, papa en Lisa
  Xxx

 97. 1,2,3,4,5,6,7, zo gaat ie goed en zo gaat ie beter en nog een kilometer!!! Proficiat aan iedereen , jullie zijn er bijna !!!
  Zana, ik ben zooooo fier op U , Dikke kus !

 98. Beste Katrijn
  We zien jou afzien en genieten. Goed dat we flink geoefend hebben.
  Wij zijn trots op jou!!!
  Er schuilt een prima wielrenster in jou.

  Nonkel Werner en Tante Ilse

 99. Respect !
  hoe dicht kunnen genieten en afzien bij elkaar liggen ? héél dicht denk je dan, als je alle foto’s ziet van lachende en “andere” gezichten 🙂 gewoon knap wat jullie hier allemaal presteren, een ervaring die jullie je leven lang zal bijblijven !
  Tessa, hoe goed t ook gaat, hoe pijn wellicht je kont en benen ook doen, blijven lachen, blijven stoempen hé. goe bezig jufke !
  de Lichtstad is in zicht, nog even doorzetten en de voldoening zal enorm zijn.
  ook nen dikke proficiat ad begeleiders, zulke bende “sturen”, niet evident.
  donderdag zingen jullie allen in koor : ” Paris s’éveille”. geniet er nog van.
  tot snel !!

  groetjes vanuit het thuisfront,
  Gerry Meynckens, trotse papa van Tessa

 100. Wij volgen jullie met bewondering voor de prestaties
  .Wij stellen ook vast dat jullie er nog goed uit zien wat niet kan gezegd worden van de logistiek.(platte band maar ja pech kan altijd
  Dikke proficiat Lore en de hele bende.
  Bomma en Bompa van Lore Lagrou.

 101. Jullie hebben echt wel 1000x geluk!!! Mooi weer, toffe groep, enthousiaste begeleiders, bagage niet op de fiets, top-sfeer met zo een ploeg!!!
  Alle ingrediënten om een prachtavontuur te beleven. Maar dit kan niet doorgaan zonder zo een goede logistieke / gastronomische ondersteuning van ma en pa Bensch! Dank je wel dat jullie zo goed voor onze kids zorgen! Ook Dank je wel voor de begeleiders die dit mogelijk maken!
  Er zijn veel ouders die dik jaloers zijn dat jullie dit via de school mogen meemaken!!!
  Veel DIKKE pluim voor iedereen!!!
  Lise, volhouden hé, je bent heel goed bezig! Het is zalig om alles zo goed als live te kunnen volgen.
  Heidi en Tom

 102. Hallo stoere fietsbende van SMA
  Zien jullie Parijs al liggen? Eindelijk, na al dat trappen … Fiets in Parijs eens onder een triomfboog, want wij zijn trots op jullie allemaal!

 103. Amai, er zit een stevig tempo in vandaag, geloof ik. Proficiat aan lln en begeleiders!

  Greet (mama Lore Lagrou)

 104. Dans Paris à vélo… Bonjour Nele et Lotte… sinds ik dit liedje beluisterd heb klinkt het heel de tijd in mijn hoofd… ik vind jullie prestatie SUPER… en kan alleen maar zeggen C…H…A…P…E…A… U… SJAPOOOOOO
  NOG EVEN DOORZETTEN en van de prachtige uitzichten genieten onderweg… en van het gezelschap!!! PARIS et le tour Eiffel vous attend…
  Groetjes van Nonkel Danny, Charlien en Julie en een dikke kus van Tante Lut

 105. Hoi Anke wij zijn zo fier op jou dat je die fietstocht aandurft , wij volgen je op de voet en kijken naar de mooie foto’s , geniet er nog maar van want het zal weer vlug voorbij zijn. Bedankt aan de begeleiders voor de goede zorgen van onze kleindochter.
  Groetjes van Vaki en Moeki .

 106. Iedereen die we vertellen over jullie avontuur naar Parijs is vol bewondering. Ze willen jullie route weten, hoeveel Km jullie hebben afgelegd, waar jullie ondertussen zijn, … Hoedje af voor jullie wilskracht en doorzettingsvermogen! Ook veel bewondering voor de exellente organisatie en de warme begeleiding. Een dikke pluim voor elk!! Toi,toi, toi!!

 107. Beste sportbende-jongeren,
  Wat doen jullie dat weer goed!
  Jullie zijn al over de helft en zien bijna het topje van de Eiffeltoren. Dat gaat wat geven!
  Een ongelofelijke prestatie en als ik de woorden van Lotte en Celien mag geloven, een ‘onvergetelijke ervaring’ !!! Nog alles geven morgen en donderdag en de beloning zal enorm zijn.Ook nog hoedje af voor jullie begeleiders: straffe mannen en vrouwen!!! Leg ze maar in de watten!

 108. Beste sportieve toekomstige Parijzenaars,
  Zo te zien hebben jullie al een mooi parcours afgelegd, straf!
  Hierbij een virtueel duwtje in de rug aan alle fietsers en begeleiders, laat die beentjes nog maar goed trappen!
  En aan mijn liefste kleine zusje Lies: uw benen zien precies al goed bruin amai! Jaloers 😉

  Nog heel erg veel succes!

  Groetjes,
  de ‘oudste’ Asselberghs

 109. Dag allemaal. Vanuit onze luie zetel volgen we jullie op de ‘trap’. Leuk om zo mee te kunnen beleven, al is het maar van aan de zijlijn. Het gaat precies wel heel goed met jullie beentjes? Respect hoor!!! Nog een beetje en jullie zijn in Parijs! Ondertussen genieten jullie maar van deze unieke belevenis. Volhouden hé! Wij supporteren vanuit hier vollebak voor jullie!!!
  Groetjes,
  Hilde en Jul

  PS: wie wil er Leana eens een dikke knuffel geven van mij? Ik wil zo graag maar heb ze niet bij mij

 110. Goed bezig Eva! Nog eventjes en je kan Juleske weer knuffelen! 🙂

  De eindmeet is alvast in zicht, dus doe nog maar eventjes je best ( en vergeet ook vooral geen souvenir voor mij mee te brengen 😉 )

  Kusje van je zusje (en van mama, papa , Jules en Oreo)

  PS: mama en papa volgen jullie constant via de gps en kijken heel vaak naar de foto’s!!

 111. Goe bezig sportbende!!! @lies (de koe)☺😉 gij trekt toch wel kop zeker😉 @ jeroen Hoe das iet anders als apres-ski😉 das apres-bike he maatje☺😉 blijven stoepen jongens-meisjes grtz From “de jon”☺

 112. Met de basisschool 14km naar Averbode gestapt … ik durf nu wel niet klagen over mijn kuiten als ik weet dat jullie er weer bijna 100 hebben opzitten. Un kiomètre à pied ça use les souliers et qu’est-ce qui se passe àprès un kilomètre à vélo ? 😉 Let aub niet op mijn fouten, het is maar om in de sfeer te komen hé nu jullie al in Frankrijk vertoeven.

 113. Al meer dan halfweg,woop woop! Goed gedaan fietsers, dikke chapeau voor jullie allemaal! Morgen nog een extra tandje bijsteken en dan zien jullie morgenavond misschien toch al het topje van de Eiffeltoren vanuit jullie bed. Nog 1 ding: het is toch wel zàlig om te zien hoe er daar naast de begeleiders ook een mama en papa aanwezig zijn die zorgen voor onze kinderen zoals wij het zouden doen 🙂 Bravo 👍!
  PS blijven eten Lore, goed bezig op de foto’s te zien😋

 114. Dikke proficiat aan alle deelnemers van deze fietstocht. In het bijzonder zéér trots op onze kleindochter Eva Boogaerts! Go, go, go!!! 🙂
  Groetjes en dikke kus Eva, van oma en opa

 115. Proficiat! Dag 3 zit in de benen, normaal is dit de zwaarste, dus het kan alleen maar beter gaan, doe zo voort… Jullie hebben allemaal al een mooi kleurtje precies. Vergeet vooral niet te genieten, want dit maak je maar 1 keer in je leven mee, ook al gaat het eens wat moeilijker, denk aan de voldoening die je achteraf in Parijs zal voelen. Wij zijn hier allemaal fier op jullie allemaal!!! Nu lekker douchen, eten en zalig slapen …, morgen weer fris de fiets op richting Parijs. SUCCES!.

  Groetjes,
  Greet , mama van Lore Lagrou

 116. Die van de sportbende gaan er goe voor!! Da is iets anders als al dieje après-ski e 😉 Blijve gaan! het einde is bijna in zicht!

 117. Op de foto’s zijn alleen lachende gezichten te zien. Super!
  Dus is het volop genieten van een unieke belevenis.
  Leana wij zijn super trots op jou.
  Koe van joe,
  Oma en opa

 118. Wij zien nog harder af dan jullie :p Groetjes vanuit de les Frans! 4WET2 en mevr. Berrevoets (ja, ik ook…)
  @Jarne: wil je 5 sleutelhangers meebrengen?

 119. Aan de kranige sportbende,
  Klimmen valt natuurlijk tegen maar heeft ook één groot voordeel.
  Vanaf nu (Rocroi) gaat het bergaf tot in Parijs. Het hoogste punt van de fietstocht is bereikt.
  Een aangename tocht gewenst. De Eiffeltoren wenkt …
  Groeten

 120. Het lijkt ons daar een leuke bende met allemaal volharders, goed weer en lekker eten, wat wil een mens nog meer. GENIETEN maar!! Die pijnlijke kuiten (en billen) horen er natuurlijk ook een beetje bij 😉

 121. Schitterend dat jullie dit organiseren. Geniet er van en laat je niet doen door een eventuele tegenslag! Aan Zana: ik ben trots op jou!!! Groetjes van Nonkel Leon en Tante Lea

 122. Go Go Go sportbende !!! Blijf jullie kuiten insmeren want Parijs wordt in gereedheid gebracht voor jullie 😉 én mannen :”Poep op de zadel, voeten op de pedalen, handen aan het stuur EN nooit boenk stoppen ! ” (insider voor Helmut 😉

 123. super dat we jullie kunnen volgen goe gedaan al van allemaal ben zoooooo trots op zana k wist niet dat ze zo n goei fietsspieren had vele xxxxxxx van oma en opa

 124. Geweldig om jullie te kunnen volgen! En dat eten ziet er zo lekker uit! Vraagje: voor de eindtermen Frans, wordt er Frans gepraat vanaf de Franse grens :-)??
  Groetjes, Véronique

 125. Veel plezier onderweg naar Parijs !
  Nele en Lotte , amuseer jullie , volhouden en ……. LISE MERGAERTS dikke kus van je meter .

  Greet en Johan

 126. Go for it sportbende! Work hard-pedal harder! Eat-sleep-bike! Chass patate! No pain-no gaan! Blijven trappen boy’s en girls! Grtz From “jon”☺😉😄😆

 127. Hey sportbende goed bezig! Al 70 km dat er op zit, brengt jullie al een stap dichter naar Parijs! Ik ben toch wel jaloers op jullie dat jullie daar op je fiets zitten richting Parijs, daar had ik toch ook graag gezeten! 🙂 een avontuur waar iedereen jaloers op zal zijn en op zal zeggen: ‘ben je zot, helemaal met de FIETS naar Parijs!’ Geniet maar goed van dit avontuur en laat zien wat jullie kunnen! Ik duim om goed weer en hopelijk verloopt alles goed maar dat zal wel met de top begeleiders en mama en papa Bensch! En Jarne ik wacht op een foto met dat kieken hé! 😉 Nog veel succes! Vele groetjes aan jullie allemaal! Celien

 128. Flink gedaan hoor, meisjes en jongens! Nog een klein beetje en jullie zijn in Parijs!
  Jean en Véronique

 129. Hoe leuk om jullie te kunnen volgen via internet. Aan iedereen een fijne reis toegewenst!! Proficiat al voor dag 1.
  Groetjes, Peter en Nancy

 130. Deze skivakantie was opnieuw een fantastische vakantie! Lekker eten, toffe mensen, leuke sfeer, veel ski/snowboardplezier… 😊☀️🎿🏂
  De Sportbende organiseert leuke, sportieve vakanties en activiteiten waar iedereen zeker eens aan moet deelnemen!
  Volgend jaar ga ik zeker opnieuw mee!
  Groetjes Hanne 😄👍

 131. Mercikes bende om aan “Den jon” te denken,mooie homage☺ miss you guy’s!!!!

 132. De reizen met de sportbende waren altijd een succes!
  Werner en Wim zijn twee fantastische leerkrachten die altijd dit soort geweldige initiatieven ondernemen. Echt een aanrader om eens mee te gaan!
  Groetjes!

 133. Het was echt een super leuke week, spijtig genoeg kunnen we volgend jaar niet meer meegaan.. Maar ik ben wel blij dat we er zijn geraakt! Iets om nooit te vergeten, bedankt aan de groep, de leerkrachten en natuurlijk ook Jef en Patrice!

 134. Het was echt een superleuke ervaring. Heel jammer dat ik binnen 2 jaar waarschijnlijk niet meer mee kan gaan want ik zou het zeker gedaan hebben. Ik heb zelfs genoten van de geschiedenis van alle steden. Bedankt aan de leerkrachten en Jef en Patrice!!

 135. hallo allemaal,
  Wij zijn een week geleden allemaal in Parijs geraakt en dit was alleen maar mogelijk met de teamgeest van deze fantastische groep, de begeleidende leerkrachten voor de voorbereiding van deze mooie tocht, Jef en Patrice die ons elke middag lekkere boterhammetjes gaven en voor ons vervangende ouders waren. Daarom wil ik iedereen bedanken! Het was een week die ik nooit zal vergeten (en zelfs de pijnlijke kont 😉 ) Ik heb fantastische nieuwe vrienden gemaakt en Parijs van een andere kant leren kennen. wanneer gaan we terug? 😀
  Groetjes Laura

 136. naar Parijs met de fiets was een kei plezante ervaring en als ik het nog eens kon doen zou ik zeker meegaan ik hoop voor de mensen die na ons komen dat dit project blijft bestaan want deze kans moet je dan zeker nemen 🙂 dikke merci aan Werner, Wim, Ilse, Patrice en natuurlijk ook de Jef 😀

 137. Paris à vélo was een geweldige week met super begeleiding en toffe vrienden. Jammer dat deze activiteit niet elk jaar kan doorgaan anders was ik zeker meegegaan!
  Wim, Werner, Ilse, Jef en Patrice, bedankt voor jullie begeleiding en goede zorgen!

  Merci beaucoup!

 138. Met de fiets naar Parijs was 1 van de leukste dingen die ik tot nu toe al heb meegemaakt. De groep was echt supertof. Ik zou zo opnieuw meegaan en ik vind het jammer dat ik binnen 2 jaar niet meer mee kan gaan. Het is een ervaring die ik mijn leven lang zal herinneren dankzij de goede organisatie van de geweldige begeleiders! Werner, Wim, Ilse, Jef en Patrice: Dankjewel voor deze geweldige ervaring 🙂

 139. Het was een ongelooflijke plezante en leerrijke week! Het is iets om nooit te vergeten!
  Merci aan alle leerkrachten en natuurlijk ook aan Jef en Patrice
  Groetjes Stijn A

 140. Het was een supertoffe week met een zalige groep. Ik ga het echt nooit vergeten! Jammer dat er volgend jaar niks is want ik zou zeker zijn meegegaan. Alles was perfect geregeld! Zelfs de cultuur was plezant 😉 ik heb echt superhard genoten van de week en van alle toffe mensen! Dikke merci aan de leerkrachten en natuurlijk aan Jef en Patrice!

 141. hey iedereen, vorige week was een super toffe week! ol heb mij echt super super super … hard geamuzeerd!! ik hebbe hillarische momenten meegemaakt dus ook hard gelachen, ik heb ook heel wat goeie vrienden gemaakt! ik heb er totaal geen spijt van! als ik nog is aan een editie kan mee doen (wat onmogelijk is) zou ik niet twijfelen en mij direct terug inschrijven!
  ik zal deze week nooit vergete want dit was echt een ongelofelijk toffe ervaring ! maar heel de tocht was niet mogelijk zonder Jef en Patrice die er voor zorgde dat we niet verhongerde en de goede steun van de leerkrachten! 😀
  Groetjes Thijs

 142. Hallo, voor mij is het al de tweede keer dat ik heb deelgenomen aan het fietskamp. Jammer genoeg is dit ook de laatste keer. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik me heb ingeschreven. Ik heb een hele toffe week achter de rug, waar ik veel herinneringen zal aan overhouden. De activiteiten van het bezoeken in en rondom de stad Parijs vond ik ook heel leuk. Ik bewonder de leerkrachten ook heel erg dat ze het initiatief hebben genomen om zo een geweldige activiteit te organiseren! Ook Jef en Patrice heel erg bedankt voor de fantastische week!
  Groetjes Babs.

 143. Het is ondertussen al de tweede keer dat ik ben meegegaan op een lange fietstocht met het school. Vorig jaar Dwars door Vlaanderen en dit jaar Paris à Vélo, twee heel toffe ervaringen. Ik vind het spijtig dat ik er volgend jaar niet meer bij mag zijn.
  Tom

 144. hallo allemaal, vorige week heb ik echt een superleuke week meegemaakt! Egt een belefenis om nooit te vergeten 🙂 we hebben heel veel plezier gemaakt en superleuke momenten beleefd. Maar we hadden dan ook geweldig leuke begeleiders: Wim, Werner, Ilse en natuurlijk ook Jef en Patrice die er elke dag voor zorgden dat we niets tekortkwamen. Iedereen heel hard bedankt voor de mooie herinneringen en de geweldige ervaring ! 🙂

 145. Hey allemaal, vorige week was een van de beste weken uit mijn leven. Ik heb mij echt rotgeamuseerd. We hebben hilarische momenten meegemaakt, prachtige dingen bezocht en niet te vergeten: goeie vrienden gemaakt.
  Een dikke merci aan de toffe leerkrachten en natuurlijk ook aan Jef en Patrice voor deze onvergetelijke reis.

  Groetjes, Ruben

 146. Hey, voor mij was het de eerste keer dat ik zoiets deed en ik vond het super! Wat wij de afgelopen week gedaan hebben is iets wat ik nooit zal vergeten! Het is wel heel spijtig dat er volgend jaar niets gepland staat 😦 Als er toch een mogelijkheid was zou ik niet twijfelen en zeker meegaan. Het was een hele fijne groep, leuke leerkrachten en zeker Jef en Patrice niet te vergeten die voor ons gezorgd hebben zoals ze voor hun eigen kinderen zouden doen. Bedankt allemaal voor de toffe week en de mooie momenten die we hebben meegemaakt!
  Groetjes Joni 🙂

 147. Hier mag je nu wel spreken van een “grensverleggende prestatie”. Chapeau voor de hele fietsbende en hun begeleiders ! Op naar London in 2015 🙂

 148. Beste vélo-ers,

  Een dikke proficiat aan iedereen voor dit staaltje uithoudingsvermogen : het verleggen van ieders grenzen is een krachtige leerschool , van onschatbare waarde voor de eigen toekomst!

  Met vriendelijke groeten

  Ria Verbinnen
  Coördinerend directeur
  SGKSO Aarschot-Betekom

 149. Hallo, ik heb meegefietst dit jaar en ook vorig jaar en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. Het is een ervaring die je echt eens moet meemaken en het geeft veel voldoening achteraf. Dus voor volgende editie: schrijf je zeker in !

  Grtz, Stijn

 150. Hey allemaal, ik vond het een super geweldig toffe week. het was een ervaring die ik nooit vergeten zal. Moest ik nog een jaar kunnen mee gaan,ik zou het direct nog eens overdoen. Het was ook een heel leuke bende, we hebben goed gelachen:) de afwisseling van cultuur en sport vond ik geweldig. Het eten was niet altijd even goed, maar dat maakte niet uit want ma en pa Bensch zorgde er voor dat we niet zouden verhongeren 😉 Werner, Wim, Ilse, Patrice en Jef bedankt voor de geweldige week en onvergetelijke ervaring!! Groetjes Celien

 151. Hallo !
  Zoals jullie gevraagd hebben zal ik hier eens zeggen wat ik van het fietskamp vond ! Omdat de gastenboek berichten van mijn vrienden niet altijd even duidelijk waren zal ik dit in algemeen nederlands typen, ik vond het idee om naar Parijs te gaan met de fiets alleen al geweldig maar dat het nu zo leuk zou worden had ik niet gedacht ! Alles was helemaal in orde en aan alles werd gedacht ! Ik denk wel dat iedereen zich echt geamuseerd heeft en dat we het allemaan spijtig vinden dat we dit niet meer kunnen meemaken maar de herinneringen zullen er altijd blijven !
  Zelfs de cultuur uitstappen waren plezant en interessant, iets wat ik nooit had verwacht!
  Paris a velo was een van de beste kampen dat ik ooit heb mee gedaan ! Ook ondanks de liften 😉

  Birgit

 152. Fantastisch om al de leuke foto’s te zien…dank je wel! We kijken nu al uit naar morgen om de bijhorende verhalen te horen! Geniet nog van de laatste uurtjes Parijs. Tot morgenavond. Dikke knuffel aan Laura ❤

 153. Proficiat aan iedereen ! We zijn onder de indruk, zeker nu we de foto’s van de “regendag” te zien kregen !
  We kijken uit naar de verhalen en anekdotes die we morgenavond te horen (en te zien ?) zullen krijgen.
  Geniet van jullie laatste dagje Parijs !

 154. Knap gedaan Stijn en de rest van de bende! Een dikke merci aan het begeleidende team, dat hebben jullie fantastisch gedaan. We tellen al af naar morgen om alles over jullie avonturen te horen…

 155. Vergeet niet dat wij op Sancta Maria dan ook straffe lessen L.O. voorschotelen!! Onze leerlingen worden getraind op school! 🙂

 156. Bravo voor ons Kato, Birgit, Celien en gans de bende. Iedereen die ik vertelde dat jullie naar Parijs aan het fietsen waren op één week reageerde met ongeloof. Dat kan toch niet…ongetraind…met een gewone fiets…80 km per dag…berg op, berg af??? Jullie zij echte doorzetters. Katoteke, ik wist al dat je een sterk karakter had maar nu ben ik toch apetrots en ook een klein beetje jaloers.

 157. Ne super, super de super, kei dikke proficiat aan heel de bende! Jullie hebben met de laatste krachtinspanningen jullie eindbestemming Parijs gehaald! Jullie mogen er fier op zijn! Echt! Vandaag lekker genieten van de mooie plekjes van Parijs! Groetjes XXX

 158. Proficiat aan jullie allemaal ! Jullie hebben dat geweldig gedaan ! Zomaar efjes tot in Parijs gefietst ! Een heleboel mensen zijn nu super trots op jullie allemaal ! Ik weet nog hoe geweldig Dwars door Vlaanderen was en ik ben dan ook stikjaloers op Tom, want ik mocht niet meer mee 😉 Maar ik ben heel blij voor hem dat Wim, Werner en papa en mama Bench de moed hebben gevonden om hem terug mee te nemen 😉 Want dit is zeker een ervaring om nooit te vergeten! 😀
  Groetjes Julie (zus van Tom 😉 )

 159. Wat een helse prestatie. Proficiat aan iedereen maar vooral aan Marie die op voorhand zo last had van haar jonge meisjes knieën. Super goed volgehouden ! Het is hier stil zonder je en je zus mist je constant ! Amuseer jullie nog en we kijken uit naar zaterdag. Vele dikke kussen xxx

 160. Op een fiets van Aarschot tot Paris.
  Weten jullie wel hoe ver dat is?
  Maar met zo een bende en een kieken van den dag
  Zijn jullie tot daar gefietst met een lach!
  Man man man, chapeau en hoedje af!
  Van jullie prestatie sta ik paf!
  geniet nog maar van dit moment
  en vergeet niet dat je in Parijs bent.

  nog proficiat aan jullie allemaal!!!

 161. DIKKE PROFICIAT!!!!!!De aanhouder wint. Geniet nu maar allemaal van jullie verblijf in Parijs! We zijn super-fier op jullie! Sancta Maria aan de top!! Dankjewel aan de super-begeleiding!

 162. Aangekomen! Knap gedaan! Nu volle bak genieten van de volgende dagen! Want zoals iemand ooit zei: Ajoutez deux lettres à Paris et c’est le paradis! Lisemarie petje af voor je prestatie, laat je knietjes nu maar rusten!
  papa, mama, je zussen (en hun aanhang)

 163. Goe gedaan, het zwaarste stuk is gedaan. Gelle zij in Parijs geraakt! PROFICIAT ALLEMAAL!!! Geniet nu nog van de lichtstad.

  Ge zijt er dan toch geraakt Dries, had ik nie gedacht…
  Groetjes van je broer Daan

 164. Respect voor jullie. Wij hebben vandaag een fietstochtje van 25km gemaakt in het ‘bergachtige’ Wezemaal en moesten regelmatig stoppen om op adem te komen….100? Hoe doen jullie dat, mensen? Hopelijk zijn jullie allemaal veilig op jullie bestemming aangekomen en kunnen jullie nu moe maar voldaan nagenieten!
  Heidi

 165. Merde…nu het net spannend begint te worden, valt dat gps-spul in slaapmodus…

 166. Hey manne en vrouwen!
  RESPECT! Parijs lijkt me nog iets zwaarder dan naar de zee, hoewel dat ook niet poepsimpel was ze! 😉 Geniet van bet weer en de vriendschappen die je maakt! Voor mij was dit echt een fantastische ervaring ik hoop dat jullie er net zo over (zullen) denken! 🙂
  En Marie! Kieken op de eerste dag al! 😀 Dat beloofd! Maar zo kennen we u ook wel he 😉
  Geniet er nog van mannen en verwen Patrice en Jef maar goed want die verdienen dat! 🙂 Dat zijn fantastische mensen net zoals Broos, Bench en al de andere leerkrachten die mee zijn en hier mee hebben geholpen!
  Nog heel veel plezier!
  Groetjes uit Aarschot, Elien 🙂

 167. @ het Kieken van de dag (Tom) : het zou een teleurstelling geweest zijn mocht je niet minstens één dag met deze trofee mogen rondrijden hebben 🙂
  Met Parijs in zicht voor jullie stijgt ook hier thuis de spanning.
  Geniet er van !

 168. Dries, Een geweldige prestatie. Dit zul je nooit vergeten.. Toch niet te veel pijn in de benen? Volhouden hé Tante hilda en nonkel fons

 169. Hup de laatste kilometers, nog even op jullie tanden bijten en dan zijn jullie in Parijs !! 😀
  Groetje Lise 🙂

 170. Allez mannen,
  We zijn hier in Aarschot deze morgen opgestaan met de zon en besloten om ook eens onze stalen rossen buiten te halen (een tochtje van een km of 20 zal wel voldoende zijn)! Jullie zien waarschijnlijk in de verte de Eiffeltoren al verschijnen en zullen dan wel minder de benen voelen. Thomas, hopelijk is die bandenaffaire nu definitief opgelost en kan je weer genieten van je trip. Het moet wel frustrerend zijn voor jezelf en de begeleiding om elke keer weer met een technisch probleem geconfronteerd te worden. Hopelijk bederft de stress het plezier niet. Aan alle vermoeide zielen…Heel veel moed, de ontlading zal groot zijn en de overwinningskransen liggen reeds klaar.
  Groeten,
  Heidi, Patrick, Axel, Remco

 171. Succes daar allemaal en geniet van Parijs! 😉
  Hopelijk is het net zo leuk als vorig jaar! 🙂
  Groetjes Laura

 172. Celien en de hele super-fiets-bende :dikke proficiat dat jullie al zo ver geraakt zijn. Vandaag jullie eind-rit met straks zicht op de Eiffeltoren. Jullie kunnen dat!!!! Nog eens 1 keer alles geven, er volledig voor gaan en de beloning zal prachtig zijn. Celien, wij zijn hier allemaal fier op u !!!En morgen…leggen jullie Wim, Werner,Ils, Patrice en Jef maar eens flink in de watten:)
  Dikke kussen aan Celien. Lise, Lotte, Jasper, Papa en mama.

 173. Nog eventjes doorbijten, het zal jullie lukken! Nog veel succes en al een dikke proficiat! 🙂

 174. Babs we volgen jullie nog altijd op de voet hoor.Wij praten dikwijls over je wat een prachtige dochter we hebben.Leuke foto’s.Nu op naar de eifeltoren.Voor de begeleiders een hele dikke pluim .En jongens en meisjes laat die beentjes maar draaien jullie doen het goed.

 175. Hup mannen, de laatste kilometers naar Parijs. Vandaag zal de zon weer schijnen (als beloning voor gisteren).Jullie doen dat fantastisch en hopelijk vanaf nu alleen nog bergaf. Dikke kus voor Joni.

 176. He thomas,heb je weer platte band gehad,of heb ik het verkeerd gelezen?vergeet niet te blijven lachen he alles lost zich wel op,gooi anders die fiets maar in de seinne,en zit ergens achterop,kusjes oma

 177. Tom, we wisten dat je het kon, maar hadden deze keer wat schrik voor je knie. Maar het lijkt toch te lukken.
  Als jullie vandaag regen en onweer hebben gehad zoals wij hier vanavond hebben gehad … wij hopen van niet.
  Maar verlies de moed niet, morgen verovert de sportbende Parijs ! We kunnen ons voorstellen dat jullie daar bekijks zullen hebben.
  Op de foto’s zagen we tot nu toe enkel blijde gezichten, dat moet een opsteker zijn voor Werner, Wim en Ilse, én voor “ma en pa Bensch” die jullie toch wel in de watten leggen !

 178. Amai jongens en meisjes…super super… eindbestemming van de dag weer gehaald! Proficiat, jullie hebben er hard voor moeten werken. Het was spannend vandaag op het volgsysteem en via jullie blog weet ik nu ook waarom. Dank aan de computer-nerds 🙂 De inspanningen worden weer met wat lekkers beloond! Geniet nog van jullie avond, want morgen is het ‘the big day’! Hier in Aarschot hebben we deze namiddag ook ons portie regen gekregen, maar morgen zal het zonnetje weer van de partij zijn (als we de weersvoorspellingen mogen geloven!). We kijken weer uit naar de foto’s van de mooie landschappen en die trappende bende. Dank je wel aan die toffe begeleiding! En manne…ga er voor hé!
  Berichtje van Nora aan Laura: Bertha is in goede handen.
  Groetjes van het thuisfront… ❤

 179. Oef, puf, weeral aangekomen na een vermoeiende fietsdag! Dikke proficiat allemaal, jullie zijn een “STRAFFE” bende! Morgen de laatste kilometer(tje)s!

  Ine nog efkes doorbijten, je heb dit al super gedaan!

 180. Als ouders kunnen we terecht trots zijn op onze kids.
  Wat een prestatie !
  Petje af hoor ! Ook voor de leerkrachten en begeleiders !
  Groetjes en nog een dikke kus voor ons Nina X

 181. Joehoe Hannes en de rest van de sportbende… ik zie dat jullie weer bijna op jullie nieuwe bestemming zijn,Compiegne.Naargelang de bestemming nadert gaat de snelheid omhoog,of is het daar bergaf?
  Jullie zijn echt fantastisch weten jullie dat?
  Hannes we zijn apetrots op je dat je zoiets kan! Natuurlijk heeft de teamspirit daar veel mee te maken maar je moet het maar doen he?!
  We wensen jullie allemaal nog heel veel courage voor dat laatste zware loodje morgen op jullie stalen ros!!!!
  We kruisen onze vingers en duwen in gedachte mee naar de eindstreep!
  Hou jullie taai mannekes!
  Hilde en Chris

 182. Hey birgitje ik mis u kom ma rap terug dak u me knuffel geef he en zonder u verveel ik mij ;( ma das altijd geweest 24/7 verveeld ma misyou xjes bubye

 183. Wow gasten, wat een schitterend avontuur beleven jullie daar! Zo’n schone landschappen, super gesoigneerd door de begeleiders (dank u!!!), alles prima voorbereid en zo te zien een hele toffe groep! Geniet ervan! Fijn dat we alles zo kunnen volgen en het is ook altijd uitkijken naar nieuwe foto’s.
  Een dikke proficiat aan alle moedige fietsers!🚲
  @ Ruben: wist je al dat er een sms-funktie op je gsm zit?😜

 184. Thomas met de kip,

  Hier een berichtje van moeder-kip. Waarvoor een fietsvakantie al niet kan dienen: nu hebben we een echte fietshersteller in huis! Het ziet er geweldig leuk uit, heel mooie fietspaden en veel lachende gezichten. Jullie worden weer echt verwend door jullie leerkrachten en zeker en vast door jullie kook- en volgouders! Dikke chapeau voor iedereen en hup naar de Eifeltoren!
  Veel groetjes,
  Heidi, Patrick, Remco, Axel

 185. hoi hoi Dries, 4e dag al, ge zijt goe bezig!! We kijken vandaag alweer uit naar jullie traject via de gps en uiteraard de foto’s die gaan volgen. Hopelijk goe weer voor jullie daar en toi toi toi aan iedereen.

 186. Bravo iedereen, de grens over, fantastisch!
  Zo te zien is het er al heel leuk geweest.

  Veel plezier verder,
  Thijs Boeckx 😀

 187. Babs hoe was het avond eten lekker zeker!!!!! Wij zijn apentrots op je dat je deze uitdaging aangaat xxxxx doe zo verder meisje .dikke knuffels van ons allen.

 188. Hey Nina,
  Ik heb je al heel hard gevolgd hoor !!! En volg ook de blogberichten met alle foto’s. Dit is een hele prestatie waar heel veel mensen jaloers voor gaan zijn! Niet iedereen kan zeggen: “Ik ben met de fiets naar Parijs geweest!!!” Wij zijn heel trots op jou dat je dit doet! Wij wensen ook de rest van de fietsbende nog veel fietsplezier met ni te veel lekke banden en valpartijen.
  Groetjes Kurt, Daisy en Anke

 189. @ Tom C : Het moet een mooie rit geweest zijn vandaag : prachtige streek met landschappen waar we in ons Belgenland enkel kunnen van dromen … Hopelijk hebben jullie er van genoten.
  Morgen nog een stevige rit en jullie staan zo goed als voor de poorten van Parijs ! Puike prestatie !
  De tracking & de foto’s zijn bijzonder leuk voor het thuisfront. Bedankt daarvoor !
  PS : échte renners gaan ook vroeg slapen 🙂

 190. Hey Ine,
  We weten dat je afziet, dat dit erg zwaar voor je is, dat je een doorzetter bent dat heb je nu wel bewezen. Dat maakt ons dubbel zo fier!

  Aan de hele bende,
  Geniet ervan. Dit is een avontuur om te koesteren!

  Hans, Krista en Ilke

 191. Alvast proficiat aan iedereen..al een prachtige prestatie achter de rug..Parijs komt nu wel heel dicht bij! Ik ben altijd wel erg benieuwd naar de BLOG-berichtjes. Vandaag zalm op ’t menu…khmmm..ik denk dat er vandaag ééntje haar neus zal omhoog trekken 😀 Laura, flink zijn hé…dan ga je achteraf zeker nog beter kunnen zwemmen :-p en psssst…wat verder is er een McDonald 🙂
  Nog eens dikke duim voor de begeleiders…jullie doen dit super!

 192. Hey Joni en de fietsende bende, schitterende prestatie van jullie allemaal en een dikke chapeau voor iedereen van de begeleiding. Nog veel plezier en niet te veel pijn in de bilspieren 🙂

 193. Proficiat aan ons Nina,dat ze het aandurft om samen met haar vrienden zo’n verre fietstocht te maken en bedankt aan de begeleiders voor deze prachtige uitdaging en de leuke foto’s, van vaki en moeki.

 194. De grens over….Parijs komt al een beetje in zicht! Jullie doen het super!!! Geniet van elk moment, we kijken al uit naar jullie verhalen…

 195. Helaba Hannes enalle coureurekes! Jullie doen dat mega goed zeg! Proficiat aan allemaal en de superleiding(fotograaf van dienst)…een vet applaus!!!
  Hannes nog steed een slip onder je fietsbroek of luister je eindelijk eens naar mama? 😉
  Jullie fietstocht zit al dik over de helft,ik zie dat jullie bijna in Laon zijn,fantastisch!
  Zorg goed voor mekaar daar en nog heel veel goeie moed allemaal.We denken en duimen veel aan en voor jullie!
  Have fun and lots of energy!

 196. Wow, de fietsbende zit al in Frankrijk! Wat een prestatie! Dikke proficiat Celien!!! Pluim voor iedereen. En dikke merci aan de begeleiders! Parijs lonkt al;-). Nog veel fietsplezier deze namiddag.

 197. Hoi Vincent, het gaat je daar goed, hoop ik. Veel fietsleute en toch al halfweg

 198. Hallo thomas,was dat uwe fiets dat plat was,zaagt dan maar voor ne nieuwe zene,mooie foto’s mooi weer,mooie routens,mooi volk, geniet ervan,kusjes van ons oma.volg u dus lach naar de fotograaf he xxx

 199. Hallo Thomas was dat uwe fiets die plat was,dan zullen we eens moeten zagen voor een nieuwe fiets he,mooie foto’s mooie routens,mooi weer tof gezeldscap,geniet ervan,ik geniet een beetje mee,denk maar dat ik een beetje mee rij,(och arme zult ge nogal moeten trappen.kusjes van ons smak oma

 200. Hoi Joni, Fijn dat we jullie zo goed kunnen volgen. Toffe foto’s. Je bent al aan het tweede deel toe, als het moeilijk wordt “tanden op elkaar en verder doen”.Als fervent fietser ben ik toch een beetje jaloers. Nog veel leuke ervaringen. Oma en Bompa

 201. Dank je wel begeleiders… voor de fantastische begeleiding en de hele reeks foto’s! Vandaag de grens over…veel plezier!

 202. Herkenbaar…typisch pubers …éénmaal ze vertrokken zijn, denken ze niet meer aan mammie en pappie.. 😀

 203. De groetjes aan de ganse bende vanwege een eenzaam achter gebleven papa !! Veel plezier met de verder zetting van jullie huzarenstuk !!

 204. @Tom C : we dachten dat je GSM defect was, we kregen enkel de letters “j” en “a” door van je SMSjes … 🙂 Toch bedankt dat je ons nu kon laten weten dat je “op kamp” bent 🙂
  Al bij al een goed teken : het zal wel leuk zijn.
  Aan iedereen een proficiat voor de puike prestatie tot nu toe !

 205. dag Dries, je bent aan je fietsavontuur begonnen…wat was het fijn gisteren om de eerste foto’s reeds te zien…ook het volgen van jullie rit via de gps… hou de beentjes maar soepel …nog heel veel plezier op jullie weg naar Parijs… wij duimen hier voor iedereen…papa en mama

 206. Hoi babs hier een berichtje van de kiekens in aarschot.jullie zijn allemaal goed bezig.we duimen verder voor jullie.groetjes de kiekens

 207. Hey fietsende bende…jullie doen dat supergoed! Jullie hebben al heel wat kilometertjes achter de rug…hopelijk doen de poepjes nog niet te veel pijn 😀 Ik vind het super dat er af en toe een foto op jullie blog verschijnt, dan kunnen we toch nog een beetje meegenieten… behalve die platte band dan..maar dat hoort nu eenmaal bij het avontuur. Marie, het kieken van de dag, toch ni omdat haar banaan van haar bagagerek gevallen is? 😀 Laat maar komen die foto’s..super! Geniet van jullie avontuur!

 208. Birgit, om da ge het zo lief vraagt, zal k ook iet lief zegge 😀
  kmis uuuu :p

 209. Chapeau Laura wat een prestatie al, we zijn heel fier op jou en tellen de kilometerkes mee naar Parijs af…. Dit wordt een levenservaring voor jou…Geniet ervan…. Je papa Tom en Miranda

 210. Hoi Ruben en heel de sportieve bende, hoe gaat het met de beentjes en vooral met de billetjes? Jullie treffen het wel nogal met het weer he!
  Dus morgen de grens over? Chouette!!!
  Nog veel pret onderweg en tot gauw!

 211. Allez, Thomas heeft al een lekke band. Dat belooft voor de volgende dagen. ^_^.

  Veel plezier iedereen! ;D
  Thijs Boeckx

 212. Om 18.24 sms-je gekregen van Lisemarie: “Genieten mama, echt waar!”
  Dan kan je toch alleen maar blij zijn dat je dochter zulke prachtige ervaring mag meemaken. Ik wens die dappere fietsers nog even prachtige dagen toe. Parijs wacht!

 213. Smeer jullie benen, en de rest – want de zon gaat haar best weer doen – maar in voor de volgende kilometers!!! Parijs komt vandaag alweer wat dichter bij 🙂 Hup, hup met die beentjes…laat ze maar eens zien wat jullie kunnen! Succes op trip 2 !

 214. Weg naar de blog gevonden! 🙂 We zien de kilometers vooruit gaan via de gps-tracker. Aan iedereen een goede trip gewenst!

 215. Dwars door Vlaanderen was een fantastisch avontuur, het was gewoon geweldig!een week om nooit te vergeten 😉 de groep was super leuk, de leerkrachten waren top en natuurlijk Jef en Patrice die super voor ons hebben gezorgd!;) dankjewel allemaal voor deze geweldige ervaring!;) kweet dat het een beetje laat is,sorry daarvoor, maar beter laat dan nooit! ;D

 216. Dwars door Vlaanderen was super leuk! Ik ben echt blij dat ik heb meegedaan.
  Volgend jaar ga ik zeker terug mee! 😀
  Dank u wel allemaal voor een week die ik nooit meer ga vergeten! 🙂

 217. Dwars door Vlaanderen was super! Nog geen moment spijt gehad, ‘k dacht echt dat het veel vermoeiender ging zijn. En met die toffe hechte groep, leuke leerkrachten, verwennerijen en natuurlijk niet te vergeten Jef en Patrice was het nog veel leuker dan ik ooit gedacht had 🙂 Heb echt genoten van deze week en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt, echt top! ;D
  Volgend jaar wil ik zeker terug mee!

 218. Voor ons, leerkrachten, was het een tweede uitdaging om samen met een groep leerlingen door Vlaanderen te fietsen. Een nieuw traject, overnachtingsplaatsen, eetgelegenheden zoeken, we doen het met veel enthousiasme en plezier. Elk jaar weer trachten we weer die extraatjes er bij te krijgen, zodat de tocht toch weer beter dan de vorige zal worden.
  En dat de groep van dit jaar heel goed samenwerkte was super!
  Wij hebben enorm genoten van jullie jeugdig enthousiasme,inzet,humor,…
  Ondertussen dromen we al van editie 2013……België van noord naar zuid? Van Aarschot naar Parijs?
  Heb je suggesties, laat het ons weten

  Werner

 219. Dwars Door Vlaanderen was echt wel de topweek van het schooljaar!
  We hebben met z’n allen heel veel plezier gemaakt, hard gelachen, goed gegeten en natuurlijk heel veel gefietst! Onze groep was echt heel hecht en dat maakte alles nog leuker!
  Ik heb veel nieuwe vrienden bijgemaakt en dit was echt een ervaring om nooit meer te vergeten!
  Bedankt Jef, Patrice, Wim, Werner en Lut dat wij dit konden doen!
  Het was ge-wel-dig!

 220. Het was een superleuke week om nooit meer te vergeten!
  We hebben op zoveel plaatsen geweest en geslapen. Ook het fietsen viel heel goed mee. Ik heb ook veel nieuwe mensen leren kennen en ben dan ook heel blij dat ik ben meegegaan.
  En ook bedankt aan de leerkrachten en Jef en Patrice om er zo’n leuke week van te maken!

 221. Benen gebruind, spieren bij gekweekt, buikje vol gegeten… zo kan je een geweldige week samenvatten. samen met heel de groep hebben we wind, regen en zonneschijn doorstaan. We hebben bergen en bergjes op gefietst om ze dan terug af te snellen. Door de geweldige ervaring van 6 keer ons bed weer opnieuw op te maken ,in geweldige verblijven, lukt het nu in een wip. Buiten dat was het een supergroep die goed aan één hing, een echte fietsband dus ;p Niks kon zonder onze geweldige begeleiders, zij waren fantastisch!!!! Op deze week kan je alleen maar terug kijken met heel veel vreugde.
  veel liefst en gemis!!!

 222. Voor mij was het een hele toffe week! Ik vond het een hele leuke ervaring om België door te fietsen. Het was ook een hele toffe groep! Volgend jaar wil ik zeker terug mee. Ik heb ervan genoten, en mis het kamp echt wel. Bedankt iedereen voor de supertoffe week! (:

 223. Het was een superleuke week! Ik had het veel vermoeiender verwacht, maar dat viel best mee! Het eten was ook super lekker met dank aan Jef & Patrice! echt een week om nooit te vergeten!:D

 224. Ik vond het ook geweldig om mee te gaan, het was echt een fantastische week!
  De 6 dagen fietsen gingen heel vlot, maar toch maakte alle leuke fietsvriendjes en leuke leerkrachten, de luxueuze verblijven en alle verwennerijen onderweg de week nog beter! 😉
  Het zal voor altijd een mooie herinnering blijven 🙂 Dankjewel allemaal! 🙂

 225. Dag fietsers allemaal, we hebben al lekker gesmuld van de heerlijke chocolade, wel een beetje spijtig dat we die mooie foto moesten stuk maken.

  Ook hebben we alle foto’s bekeken en nog nagenoten van de mooie week met jullie allemaal.

  Het was echt plezant en jullie zijn een toffe bende, veel groetjes en tot ziens,

  Jef en Patrice

 226. Het was echt een ongelooflijk leuke ervaring! Volgend keer ben ik zeker weer van de partij! ;D Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen! Ik mis het nu echt wel hoor! Zo ’s avond allemaal samen spelletjes spelen enzo.. 😀 Ik wil echt nog is de leerkrachten en Jef en Patrice bedanken voor de ongelooflijke week en het organiseren er van!
  en PS: Jef en Patric: ik mis jullie eten echt kei hard! Hier thuis krijg ik niet elke dag smoskes hoor! ;p

 227. Voor mij was dwars door Vlaanderen een fantastische ervaring… Het is gewoon superleuk om te kunnen zeggen dat je van de ene kant van Belgie naar de andere kant bent gefietst… En dat in 6 dagen, zes superleuke dagen. Het was echt genieten en de verblijfplaatsen waren echt superleuk, het fietsen was soms wel irritant als het hagelde, maar de andere dagen was het bijna altijd goed weer. Ik hoop dat ik nog is zo’n leuke ervaring en uitdaging zou kunnen doen! 😀 Iedereen die mee deed, ook de leerkachten, jullie zijn echt een fantastische groep!

 228. Voor mij was dwars door vlaanderen een mooie ervaring die ik nooit zal vergeten! Net als al de leuke mensen die ik heb leren kennen en de vrienden die ik heb bijgemaakt. Het was echt genieten en fijn dat er zo’n leuke leerkrachten zijn die z’n initiatieven nemen om zo een plezant project te doen met ons 😀 en ook nog is nen DIKKE MERCI aan Jef en Patrice voor het fantastisch lekkere eten en de goede zorg natuurlijk! En aan die van de beschutte werkplaats, het was ongeloofelijk plezant! 😀
  Elien (:

 229. Dit was echt zoooo een leuke ervaring! Het fietsen langs leuke en gezellige wegjes, ’s avonds met z’n alle gezelschapsspelletjes spelen, ik heb zoveel nieuwe mensen leren kennen en we zijn zo een hechte groep geworden! Ook het eten was altijd super lekker!! Bedankt Jef en Patrice voor de lekkere maaltijden ’s middags! (de chocolade, de watermeloen, enz.) we kwamen echt niets te kort! en ook Wim,Werner en Lut bedankt voor deze fantastische week! Ik zou zo terug op men fietske springen en dwars door Vlaanderen rijden! Dit was echt een week om nooit meer te vergeten! 🙂

 230. Het was een super leuke week! veel gelachen en gepraat en de andere kant van mensen leren kennen. Ook het fietsen was leuk 🙂 Jef en Patrice zijn hartelijk bedankt voor het lekker ontbijt en fruit. Mocht ik de kans krijgen, ik zou het nog eens doen!

 231. Aan de kids proficiat voor deze prestatie. Maar vooral de begeleiders moeten we speciaal in de bloemen zetten. Belangeloos vrije tijd opofferen voor anderen, dat is niet meer van deze tijd. Toch hebben zij het gedaan. Als ik jullie nog eens tegenkom, een dikke pint hebben jullie verdient, en natuurlijk mijn eeuwig respect. Bedankt.

 232. Dit was een geweldige ervaring, zeker eentje om nooit te vergeten!! De groep is geweldig, ik had nooit gedacht dat een groep zo hecht kon worden en ik ga iedereen dan ook super hard missen!! Ik vind het geweldig hoe iedereen (leerkrachten, Patrice, Jef en de school) zich ingezet hebben om dit voor ons mogelijk te maken!! En daarom een dikke merci voor een onvergetelijke week vol nieuwe vrienden, ongelooflijke ervaringen, straffe momenten en vele grapjes…

 233. Een dikke proficiat aan alle leden voor deze fantastische prestatie. Jullie zijn er allemaal geraakt! Een staande ovatie hebben jullie verdiend, de wereld ligt even aan jullie voeten….
  Prachtig!

 234. Hey fietshelden en heldinnen,

  Jullie hebben het allemaal mooi voor elkaar gekregen. Regen, hagel, kasseien, platte banden,
  leerkrachten :-)),… niets kon jullie klein krijgen.

  Een fantastische prestatie van jullie allemaal. Ook wij mochten dagelijks van Karlien enthousiaste
  sms-jes ontvangen. De dagelijkse foto’s en filmpjes vonden we echt heel leuk om naar te kijken.

  Bij deze willen wij dan ook de organiserende leerkrachten, de begeleiders en de fotograaf van harte bedanken. Dankzij hun inspanningen hebben zij onze “kids” een fantastische fietsweek bezorgd.

  We verheugen ons dan ook jullie allen morgen in Koksijde te mogen ontmoeten.

  Groetjes,

  Dirk en Ann Bosmans-Sterckx

 235. Oeps, vandaag pas dit gastenboek ontdekt … net op de valreep dus …

  Hallo sportbende, en in het bijzonder “onze” Julie en Tom,
  Ondertussen zijn jullie in Koksijde aangekomen (leuk die tracking via Garmin) : een dikke proficiat voor iedereen !
  De voorbije dagen was het elke avond uitkijken naar de foto’s en de filmpjes. We waren niet enkel onder de indruk van jullie conditie en doorzettingsvermogen, zelfs in de gietende regen, maar evenzeer van de puike organisatie van deze trip. Het uitdokteren van het traject, het verzorgen van prima eten voor onderweg, de geselecteerde overnachtingen, … niets dan lof hiervoor ! Alles was met de nodige zorg en met liefde voor de kinderen gedaan.
  Het was dan ook niet verwonderlijk dat we vooral lachende gezichten hebben gezien. Het moet een bijzondere ervaring geweest zijn waar jullie allemaal ongetwijfeld goede herinneringen zullen aan overhouden.
  Na een week van “oorverdovende stilte” hier thuis, komen we jullie morgen met plezier ophalen !

  Groetjes,
  Martine & Dominiek
  (ouders van Julie en Tom)

 236. hallo babs en heel de bende,
  Nog even en jullie hebben jullie doel bereikt gewoon geweldig mega cool super de super.
  We zien er al naar uit om je te komen halen.
  Dan kunnen we morgen nog een ritje met de go-carts maken op de dijk super hé .
  Nu jij zo getraind bent moet ik niet meer duwen (grapje)
  Aan allemaal een dikke proficiat en voor de begeleiding dikke duim.
  Tot morgen.
  Groetjes mama,papa jelle en bompa

 237. allé mannen (en vrouwen) geef er morgen nog een laatste lap op! De benen gaan die sportieve inspanningen zeker missen na morgen. Vandaag was de zon zelfs van de partij, alhoewel de wind nog wel koud was. Maar jullie jonge zielen kunnen daar wel tegen. Hopelijk hebben jullie je leerkrachten ondertussen niet te fel afgemat! Leg hen maar goed in de watten…. Geniet nog van die laatste inspanning, het einde van jullie geweldige inspanning komt in zicht! Jullie zijn stuk voor stuk echte helden!
  Groetjes
  Heidi Leyssens ( mama Thomas)

 238. Dag fietsers,

  Jullie trip kan niet meer stuk, dat zie je zo. En jullie verblijf in Wachtebeke, amaj, dat mag er inderdaad best wezen. Voor zover we de kilometers kunnen tellen, zijn jullie al ver gevorderd. Het is al aftellen geblazen. Voor de begeleiders: dat onze kinderen goed kunnen eten dat wisten we al, het zijn gezonde kleppers hoor. Plastieken zakken: creatieve oplossing, moet kunnen 🙂 De rest van de trip zal toch wel zonniger zijn. We zien jullie in Koksijde, hopelijk (maar daar ben ik van overtuigd) stralen de gezichten dan nog even hard.
  En voor Lisemarie: mooi bord Lindemans voor je neus. Van het flesje zelf toch afgebleven?
  dikke kus mama
  (van Lisemarie)

 239. Amai Laurake, jullie zitten daar nu wel heel chique precies, beetje verwennerij na die inspanning. Ik ben heel benieuwd naar al je verhalen de zaterdag. En leuk dat we jullie kunnen volgen op de site, ook via het dagboek en de foto’s. Echt een fantastisch initiatief van de leerkrachten en een geweldige prestatie van heel de bende.
  Dikke knuffel!!

 240. Hallo fietsbende,

  Toen we Aster afzette voor het vertrek zondag was het al duidelijk : deze fietsvakantie ging top worden .

  Nu, na het bekijken van de foto’s en de filmpjes, is het echt wel duidelijk dat onze kinderen geweldige dagen beleven.

  De reacties die ik per SMS van Aster mag ontvangen zijn super enthousiast.

  Wij willen de leerkrachten en iedereen die zich heeft ingezet om deze vakantie te realiseren voor de kinderen van harte bedanken .

  Een dikke kus voor Aster van The Mams en Paps.

  Voor iedereen nog veel fietsplezier .

  Groetjes,
  Bart en Liesbet Peeters-Nackaerts

 241. Dag Sam, wij zijn fier op jou als we zien wat jullie allemaal presteren! We hebben al leuke foto’s en filmkes gezien. Wij hebben 30 km gefietst en mijn poep lijdt daar onder ;-))). Jullie fietsen zonder problemen 80 km en gaan s’avonds dan nog is gezellig sporten! Geniet er goed van en wij blijven jullie volgen! Vele groetjes van Stief en mij voor het kieke van de dag ;-))))))))

 242. Hallo Babs,
  Amaaie meisje dikke proficiat je doet da goe.
  Volhouden hoor laat maar eens zien wat je kunt.
  En hoe is het met u …..ni teveel pijn.
  Vele lieve knuffels van mama papa en niet te vergeten Jelle

 243. Hey Liese, tot nu toe ziet het er super uit op de foto’s van zondag en maandag. Wij zijn een beetje jaloers , zo genieten van het mooie weer.
  Vandaag wat regen en hagel gehad om af te koelen? 🙂

  Wij zijn naar jullie terug het goede weer “aan ’t werpen” dus “wacht e bekke” en dan komt het zeker aan in “zee voorbij brugge” om met een smulpartij af te ronden samen met de ” kok aan jullie sijde”

  Nog veel plezier voor iedereen……
  groetjes,
  papa, mama en Jannes

 244. Chapeau voor de dappere sportbende, wat een weer vandaag, ik heb de hele dag aan jullie gedacht. Hopelijk hebben jullie vandaag het ergste gehad. Nog veel goeie moed hoor!!

 245. Dag Thomas en heel de fietskliek,
  Jullie hebben er al een fikse trip opzitten. Hopelijk hebben jullie toch nog een beetje kunnen genieten vandaag door de buien heen. Elke avond kijken we naar jullie foto’s (heel de familie trouwens), wat een mooie route! Ook fijn dat we jullie kunnen volgen via Garmin, geeft ons een beetje een idee van jullie inspanningen. Vandaag was het denk ik geen ijsjes-weer…Houd de benen fris en rust nu maar even goed uit voor jullie morgen richting zee vertrekken.
  Aan iedereen een dikke proficiat voor de volharding. In het bijzonder een dikke proficiat voor de leerkrachten voor het initiatief en de onvergetelijke ervaring voor onze kinderen.
  Groetjes,
  Heidi (mama Thomas)

 246. Hallo Stijn,
  Gisteren een stralende zon om in te fietsen, vandaag een serieuze douche :). Volhouden hé, vanaf donderdag geven ze opnieuw droger weer! We genieten hier elke dag bij het bekijken van de foto’s, het dagboek en de Garmin-tracker. Het is plezant jullie op deze manier te kunnen volgen! Chapeau aan de organisatie.
  Amuseer je nog en…voorzichtig hé 🙂

  Mama en papa

 247. Dag Elien en de hele fietsbende,
  Hopelijk heeft de regen niet voor een al te grote verfrissing gezorgd en zijn jullie gespaard gebleven van donder, bliksem en hagelbuien. In Aarschot valt het tot nu toe nog best mee. Vanavond zijn jullie al halfweg of zelfs iets verder waarschijnlijk. Nog veel plezier en we volgen jullie op de voet euh fiets, tenminste als de garmin werkt 🙂
  dikke kussen
  mama

 248. Dag fietsers, dag Lisemarie
  Aan de foto’s en de filmpjes te zien was het een stralende dag. We hebben hier net het weerbericht gezien en morgen zal het andere koek zijn… We duimen dat de buien en de hagel en al de rest dat niet goed is zo vriendelijk zullen zijn om ergens anders hun ding te doen. Hopelijk tonen de foto’s van morgen nog zulke stralende gezichten.
  We volgend jullie op Garmin hoor.
  Slaap lekker
  Familie Lindemans

 249. Hoi liese, hopelijk ben jezelf een beetje frisser dan wij vandaag , zou zelf nu nog geen 9km kunnen fietsen ,laat staan 90 🙂
  maar we zijn er zeker van dat je je niet zult laten kennen en zult doorbijten tot het bittere einde
  toi, toi
  meter els en nonkel guy

 250. Veel succes met jullie fietsavontuur. Geniet er van, hou het veilig en we duimen voor goed weer.

 251. bedankt aan de ganse ploeg voor de updates en de leuke fotos, en kaat ook met een rolator is oostenrijk mooi 🙂

  paps

 252. Ik ben nog altijd aan het nagenieten van die twee superdagen.

  Ik heb ook genoten van jullie allemaal. Als je er al enkele jaren uit

  bent, is het niet zo evident om je onmiddellijk thuis te voelen tussen je
  vroegere collega’s.
  Dat was voor mij alleszins zeker wel zo.

  Een dikke merci allemaal.
  Ik hoop dat de spierpijnen uitgebleven zijn.

  Groetjes Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.